Week 1 2018

Maandag 1 januari:

Happy new year!!!! Een nieuw jaar, een nieuw boek met lege bladzijden dat weer gevuld kan gaan worden!! Maak er een geweldig mooi jaar van!

Vandaag staan we vroeg op (09.30 uur) want Anne gaat naar de Newyearsplash oftewel de Nieuwjaarsduik in Noordwijk met onze voormalige buren. We missen ze nog steeds en Dika nog het meest denk ik! Het plan is om haar uit te zwaaien, maar op het moment dat we net onder de douche stappen staat haar taxi al voor de deur. Uiteindelijk heeft onze bikkel heeft het toch maar weer even gedaan!!

Onze andere bikkel is hard gegaan tijdens Freaqshow 2017, zoals je kunt zien in onderstaand filmje. Hij is zelfs zo hard gegaan, dat hij geen tijd had om bij zijn ouders langs te gaan want hij heeft geslapen tot 19.45 uur.

Dinsdag 2 januari:

Geen bijzonderheden, lekkere luierdag voor mij. Voor Edwin is het weer een ander verhaal, die mag weer aan de slag!! Maar vandaag wel mijn allereerste prijs van 2018 gewonnen, een Blu-Ray box van Designated Survivor! Mocht je nog een leuke serie zoeken om te kijken op Netflix, dit is wel een leuke met Kiefer Sutherland in de hoofdrol. Als de president en de vice-prsident bij een aanslag om het leven komen, moet de Designated Survivor de plek innemen van de president… En zo staat je leven in een keer op zijn kop en ben je plotsklaps president van Amerika en blijkt alles ook nog eens gepland en aan jou de mooie taak om het land te leiden en intussen alles over het complot te weten te komen. Kijkt lekker vlot weg, spannend en van tijd tot tijd grappig.

Woensdag 3 januari:

Het voordeel van vakantie hebben en een man die in Vianen werkt… zo kom ik ook eens in Vianen!! Vianen heeft echt een mooi oud centrum, klein, maar toch wel leuke winkels en het ziet er prachtig oud uit, I love it. We hebben vanavond wel onze serie op Netflix afgemaakt, la Mante, een spannende serie van 6 afleveringen met 1 nadeel, het is in het Frans! Als je daar geen bezwaar tegen hebt, is la Mante een echte aanrader. Het gaat over een seriemoordenaar die in de gevangenis zit en er komt ineens een copycat de kop opsteken. Heel spannend, leuke twists ook en niet heel voorspelbaar.

Donderdag 4 januari:

Het voordeel van samen met je dochter vakantie hebben is natuurlijk dat je samen een dag gaat shoppen. Utrecht it is!! Wat is Hoog Catherijne veranderd zeg!! Het is nog steeds in aanbouw, dus het is nog een redelijk zoekplaatje, maar het wordt wel heel mooi!! Samen lunchen hoort natuurlijk ook bij een dag shoppen en ons favoriete adresje is natuurlijk Anne&Max (komt door de naam en het lekkere eten!). Ze hebben hier de lunch voor twee of het ontbijt voor twee. Voor 12,50 euro p.p. krijg je dan een enorme plank met allerlei lekkers erop en een drankje erbij. Moet je eens doen, onthou Anne&Max op de Donkere Gaard in Utrecht!!

En tijdens het shoppen is het ook tijd voor een kleine kunst- en cultuurles ;-).

Marc komt ook voor het eerst weer thuis in het nieuwe jaar! Omdat hij twee belangrijke toetsen heeft volgende week, lijdt hij aan studie ontwijkend gedrag en heeft hij zijn studentenkamer opgeruimd!! Ik kan je vertellen dat is ook niet iets wat hij jaarlijks doet, dus hij was duidelijk wel even klaar met studeren ;-). En omdat hij opgeruimd had, kwam hij ineens met een tas vol vuile was, waarvan het merendeel vieze sokken. En vies zijn ze, dat kan ik je wel vertellen!! Er is zelfs een paar bij wat zo blijft staan als ik ze neerzet, ik moest echt even kijken of er geen voeten meer in zaten ;-).

Vrijdag 5 januari:

Niet bepaald een luierdagje, deze laatste officiĆ«le vrije dag van mijn kerstvakantie. Ik heb de keukenkastjes weer eens nagelopen en alles wat nog uit 2017 was qua etenswaar weggedaan. Wat een zooi kan een mens hebben zeg! Daarna samen met Edwin de kerstboom de deur uitgewerkt en toen was ik stuk! Ik kan wel merken dat ik ook geen 40 meer ben ;-). ’s Avonds natuurlijk the Voice gekeken.

Zaterdag 6 januari:

Even samen met Edwin geluncht bij Trots, hier in Alphen aan den Rijn. Zoek je een gezellig en betaalbaar lunchadres in Alphen, dan is dat zeker een goeie. De kaart is niet erg uitgebreid, maar ze hebben elke dag ook nog een broodje en een soepje van de dag erbij. Gezellige uitstraling, vriendelijke en zeer vlotte bediening en lekker eten, wat wil je nog meer! Mijn broodje was een broodje van de dag, beenham met honing mosterdsaus:

En natuurlijk Wie is de Mol vanavond!! Superleuk om te kijken en mee te raden wie de Mol is, mijn geld staat op dit moment op Simone. Meestal zit ik er faliekant naast, dus we zullen zien aan het einde van dit seizoen!

Zondag 7 januari:

Geen plannen vandaag, rustig aan, morgen weer beginnen met werken!!

Tot volgende week!!! Groetjes Diane

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.