Test week 5: Servero appelmoes

Deze week mochten wij Servero appelmoes testen, nou ik kan je vertellen, dit wilden ze allemaal hier in huis wel testen natuurlijk, want wie lust er nu geen appelmoes?

Servero heeft 2 maten potten appelmoes en 3 soorten appelmoes. Original, Biologische en met stukjes.

Servero claimt dat er alleen appels in de appelmoes zitten en niets anders en dit staat ook op de pot:

Ingredienten: appel.

Nou dat willen wij wel testen, kijken of alleen appel wel echt zo lekker is. Dus vanavond kip, patat en appelmoes op het programma!

De appelmoes met stukjes hebben we hier uitgeprobeerd. De appelmoes is erg lekker, zoet en de stukjes erin maken het alleen maar lekkerder.

Edwin is om, die wil alleen nog maar Servero appelmoes. Hij zegt als je deze smaak krijgt van alleen maar appels, waarom dan nog die troep kopen met toegevoegde suikers en andere rommel erin? En ik ben het stiekem wel met hem eens, dus hier komt alleen nog zelfgemaakte appelmoes of Servero appelmoes in huis!

100% is dus ook echt 100% appelmoes!

Please follow and like us:

2 Reacties

  1. Hoi Doesjka, helaas weet ik niet zo goed meer wat er precies gevraagd werd. Het ging vooral om de smaak, zoet of zuur en bij de met stukjes appel om de mondbeleving. Sorry voor mijn late reactie en ik weet niet of je nu iets aan mijn hulp hebt gehad, maar ik wens je heel veel succes met jouw onderzoek en je opleiding!! groeten Diane Dekker

  2. Hallo Diane,

    Leuk dat je appelmoes getest hebt. Weet je nog welke vragen je toen moest beantwoorden? Voor mijn opleiding Voeding en Dietetiek moet ik sensorisch onderzoek doen en ik heb gekozen voor een appelmoes test.

    Ik hoor graag of je me op weg kan helpen.
    Groeten Doesjka Prosman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.