Week 7 2018

Maandag 12 februari 2018:

Work, eat, sleep, repeat…….

Dinsdag 13 februari 2018:

Anne zit in Havo 5 en moet dus dit jaar eindexamen doen. Nu zijn haar cijfers niet echt om naar huis te schrijven, laten we zeggen, had het een Duitse cijferlijst geweest, had het uitmuntend geweest ;-).

Dus vandaag naar school om te praten met de mentor. De mentor zag het allemaal nog wel positief in en met wat inzet van Anne zou het examen zomaar gehaald kunnen worden. Anne had zich nog steeds niet ingeschreven bij een hogeschool/vervolgopleiding omdat ze het zelf somberder inzag, dus vanavond op jacht naar een vervolgopleiding. Ze had nu haar zinnen gezet op een hotelschool, maar welke is de beste en het makkelijkst bereikbaar?? We hebben dus nog even wat dingen uit te zoeken.

Woensdag 14 februari:

Vandaag is het Valentijnsdag!! Verloofd op Valentijnsdag, dus ik vind het leuk om ieder jaar iets te winnen, een etentje of een overnachting. Soms lukt dat en soms niet, dit jaar vanavond even niets. Ik heb wel cupcakes gewonnen en die zou ik even gaan ophalen in Zoetermeer met de trein.

Waaaaaat???? 370 minuten vertraging?? Laat maar, ik ga wel met de bus…..

Uiteindelijk mijn cupcakes opgehaald bij Zoet & Zo in Zoetermeer.

De ontvangst is super vriendelijk. De eigenaresse Beti Aleksandar Tankoski is net vier maanden geleden begonnen en maakt cupcakes en taarten op bestelling en organiseert kinderfeestjes. Website is: http://www.zoetenzo.eu en wellicht eens een kijkje waard, want ik heb sommige van haar creaties gezien en die zijn echt prachtig!! En als ze dan ook nog eens zo lekker zijn als haar cupcakes, kan het helemaal niet meer stuk!

En omdat ik weiger te koken op Valentijnsdag hebben we deze keer Spare Rib Express uitgeprobeerd in Alphen. Altijd lekker spareribs, lekker kliederen wat maakt het uit! We zouden een filmvoucher bij het eten krijgen, dus ik dacht lekker zwijmelen bij een romantische film, het is tenslotte 14 februari, maar nee geen voucher gezien! Dus een mailtje gestuurd en ze zeiden de vouchers komen eraan, eentje was genoeg geweest, maar echt binnen 10 minuten worden er wel liefst 7 vouchers gebracht, wat een service!!

Donderdag 15 februari:

Vanmorgen een ochtendje werken en dan vanmiddag samen richting Koudekerke naar Golden Tulip Westduin voor ons gewonnen valentijnsarrangement. Een overnachting met ontbijt, fles bubbels op de kamer en een drie gangen menu in het restaurant. Zie mijn blog over Westduin hier: http://jaantjesblog.dekkerland.com/?p=1255

 

Wel lekker nog even gezeten bij een strandtent Piet Hein en even samen een glaasje gedronken, wat een heerlijkheid!

Romantiek ten top op de hotelkamer:

Ik kan wel zeggen een geslaagde after Valentijnsdag 2018!!

Vrijdag 16 februari:

Na het ontbijt de toerist uitgehangen in Middelburg, wat een leuke stad is dat!!

Hier konden we niet te lang blijven, want vanavond ben ik te gast bij the Voice en dat betekent weer op tijd in Hilversum staan! Zie mijn blog over the Voice: https://jaantjesblog.dekkerland.com/?p=1263

Zaterdag 17 februari:

Vandaag bijkomen van het avontuur wat the Voice heet. Lekker niets doen en ’s middags met Anne meefietsen naar de Ridderhof om daar even een rondje te shoppen. ’s Avonds relaxed Wie is de Mol gekeken en wat denk je, mijn mol vanaf aflevering 1 zit er nog steeds in, Simone!! Dit is nog nooit vertoond, meestel switch ik iedere aflevering van Mol omdat de mijne altijd naar huis gaat, maar nu nog steeds niet. Wauw zou ik het spelletje dan eindelijk eens een keer doorhebben ;-)? Wordt vervolgd.

Zondag 18 februari:

Vandaag even helemaal niets…..

X Diane

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.