Winkelen in Hoog Catherijne met 2theloo

Moederdag begon voor mij al afgelopen dinsdag! Ik mocht samen met Anne mij melden bij 2theloo. Dat zijn prachtige wc’s voor 70 cent in Hoog Catherijne. We werden hier vriendelijk verwelkomd door Pim en cameraman Alex. Die zouden samen met ons mee gaan shoppen, weet wat jullie zeggen mannen ;-). Respect voor de mannen, ze hebben de hele shopsessie overleefd!!

Dat is best een ervaring hoor, de hele tijd een cameraman achter je aan, Ik moet zeggen na een kwartier begint het al te wennen. We mochten alle winkels bezoeken in Hoog Catherijne. Het moet gezegd worden, Hoog Catherijne was een bouwval, maar is inmiddels al een prachtwinkelcentrum geworden en het wordt nog veel mooier!!

Ik had meteen al een idee wat ik wilde gaan kopen. Ik had een onwijs leuke jurk gezien bij de C&A, maar vond deze nog wat prijzig en heb deze dus niet gekocht. Nu  zag ik meteen mijn kans waar, shoppen met andermans geld. De hele C&A door, nergens het jurkje meer, bij ons hing die ook al niet meer. Op het moment dat ik eigenlijk de moed wil opgeven, zie ik aan een rek 1 jurkje hangen, mijn jurk!! Met kloppend hart pak ik de jurk en durf ik niet naar de maat te kijken, te bang dat ik teleurgesteld ga worden, maar mijn angst was ongegrond, het laatste jurkje was nog mijn maat ook!!!!!

Mijn avond kon niet meer stuk, ik had mijn jurkje!!!!! Nu moest ik ook nog een nieuwe tas, omdat ik rondliep met een tas met een grote veiligheidsspeld eraan omdat de rits stuk was en dat kan natuurlijk echt niet! Dus op tassenjacht en hiervoor ook weer geslaagd!!

Anne wilde graag een jurkje voor de diploma uitreiking en uiteindelijk is het geen jurkje geworden, maar een heel broekje met bijpassend shirt. We hebben voor dit shirtje zelfs een paspop moeten uitkleden, maar ook zij heeft haar setje nu!!

Ze heeft ook nog een leuk jurkje gescoord voor de zomer. Deze draagt ze al bijna de hele week, dus de enige manier om deze op de foto te krijgen is met haar erin ;-).

Na dit alles zijn we de snoepwinkel van de badkamer ingegaan, LUSH!! Wat een heerlijke geuren en kleuren hier altijd, heerlijk maar best prijzig. Maar nogmaals, met andermans geld is het makkelijk shoppen, dus heerlijke dingen gekocht voor in bad! Ik ben niet zo handig met shoplogs zoals je merkt, want ik had vier LUSH dingetjes voor in bad en ik kan er helaas nog maar eentje op de foto zetten, de rest is al op.

Anne heeft een lekkere bruisbal gekocht en die is een stuk zuiniger dan haar moeder.

We hadden nog geld over van ons budget, ja ja, het is mogelijk!! En daarvan heb ik de volgende dag het vestje gekocht wat bij het jurkje hoorde.

Na ons shoprondje gingen we weer naar 2theloo en hier wachtte nog een hele leuke verrassing op ons. Marlinda van Mieke Petiet ging ons opmaken, wat een superverrassing!!

Het eindresultaat was prachig, al zeg ik het zelf:

Na deze heerlijke shopsessie en vertroetelmoment was het nog tijd voor een lekkere Starbucks om even bij te komen en na te praten en te genieten.

Wat een heerlijke verrassing deze dag, dank Anne en 2theloo, het was geweldig, wat een superleuke avond heb ik gehad!!!

Zoals gezegd werden wij gevolgd door een cameraman, hier het hele gave filmpje gemaakt door en eigendom van 2theloo:

https://www.facebook.com/2theloo/videos/1810798798972542/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.