Vaarwel 2018, Welkom 2019!!

2018 is alweer omgevlogen, 2019 klopt alweer op de deur. 2018 een jaar om nooit te vergeten…

Qua werk begon ik dit jaar alleen op het secretariaat van de examencommissie. Totdat van hogerhand besloten werd dat heel Techniek 1 examencommissie moest krijgen en we weer met z’n tweeën op het secretariaat zaten. Nu zit ik weer alleen tot april, dan waarschijnlijk weer met twee. Alleen je toko draaien is toch het beste hoor, is mijn mening! Ed zit wel op zijn plek bij KLM via Sogeti, veel naar Parijs en Toulouse geweest, wanneer mag zijn vrouw een keer mee ;-)?

Qua reizen heb ik niet mijn doelstelling kunnen halen helaas… Elk jaar een nieuw land, dat is helaas niet gelukt. Wel een nieuw eiland, is bijna net zo goed. In mei zijn Ed en ik samen naar Kreta geweest dankzij de Blauwe Vogel. Kreta prachtig eiland, echt een aanrader om een auto te huren en het eiland te gaan verkennen per auto!

Wat ook een mijlpaal was en nieuw voor het eerst was samen vliegen met Anne!! De reis ging naar Londen via Groningen in een pre oorlogs vliegtuig, hoop avonturen in een, maar wat een geweldig weekend hebben wij gehad!! Niets cultureels op de cream tea bij Harrods na dan, want eenmaal in Londen moet je een bezoek hebben gebracht aan Harrods!

Ook nieuw samen met Anne was de reis naar Newcastle met DFDS. Ook een aanrader om samen met je tienerdochter te doen. Filmpje kijken aan boord, bingo, live muziek, shoppen en lekker eten wat wil je nog meer? Newcastle ook leuk om te shoppen!

Na twee keer Engeland moest ook België er aan geloven. Samen hebben we Brussel onveilig gemaakt tijdens de EU/Azie top geweldige ontvangst met het halve leger zwaarbewapend en helicopters, wat een avontuur weer. Wel een vriendje voor het leven gemaakt, Manneken Pis wat een schatje!

En de uitsmijter met Anne was ons nachtje in het Okura dankzij het Concertgebouw. Wat een geweldige ervaring, we hebben genoten van onze VIP behandeling!!

Met Ed heb ik Valentijnsdag gevierd in Zeeland, die dag kon niet meer stuk!

Onze trouwdag hebben we gevierd in Blankenberge onder het motto hoe een stad er heel anders uit kan zien en voelen met slecht weer! Blankenberge had een plekje in mijn hart, zo’n geweldige stad, maar op onze trouwdag regende het aan een stuk door en zag alles er ineens niet meer zo geweldig en gezellig uit ;-).

En als bijna laatste trip, ons weekendje Limburg met bezoek aan Maastricht alweer waar wij de lekkerste Chinees ooit gevonden hebben, la Chine. We hadden hier juist het tegenovergestelde van Blankenberge, hier was het 30 + graden in oktober, we hebben genoten!

Dit was het zo ongeveer qua reizen, qua kinderen is Anne geslaagd en nu dus van het Scala College af. Inmiddels bezig op InHolland in Den Haag op de opleiding Media en entertainment management. Al jaren werkzaam bij de Albert Heijn als vakkenvuller en nu in 2019 gaat ze haar geluk beproeven bij de Kruidvat. Misschien zoekt nog iemand een medewerkster die een opleiding Media en entertainment management doet in de omgeving Alphen, Leiden en Den Haag kan ze meteen haar studie in de praktijk brengen! Dus nu twee kinderen op de Hogeschool. Marc heeft Leiden ingeruild voor de Haagse Hogeschool alwaar hij alweer zonder succes bezig is aan een opleiding Informatica. In 2019 wil hij staatsexamen Economie gaan doen en in september dan beginnen aan een opleiding Bedrijfskunde.

Voor het nieuwe jaar staan er alweer een aantal uitjes op de planning. Een nachtje Haarlem (shoppen!!) met Anne, een nachtje Zeist en Rotterdam met Ed en een midweekje Wenen met Ed in februari. Ik zal hier natuurlijk weer verslag over uit brengen te zijner tijd.

Voor nu wens ik iedereen een heel fijn, gezond, gelukkig 2019 en vooral veel quality time voor jezelf en met degenen die je lief zijn, met name mijn 26 lezers van mijn blog. Wellicht dat het er volgend jaar weer wat meer zijn! Wij proosten hier alvast op!!

Happy new year Diane xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.