Ibis Music Gig in Antwerpen

Wij zijn uitgenodigd om een heel leuk muziekfeestje bij te wonen, de Ibis Music Gig.

Wij gaan naar de Gig in Ibis Antwerpen centrum. Het doel van deze gigs is om een intiem concert neer te zetten van lokale, aankomende talenten en 9 van die talenten mogen optreden op het Sziget festival in Boedapest van 7 t/m 13 augustus.

Dus met de trein naar Antwerpen, we hebben er zin in!! En station Antwerpen is zo’n plaatje echt heel mooi!

Ontvangst is geweldig in Antwerpen. We worden hartelijk ontvangen, krijgen zelfs een welkomstcadeau en mogen naar kamer 420. Hier worden we ook heel blij, want er ligt een welkomstkaartje en er staat een welkomstboodschap op de spiegel, hier houden wij van!!!

Nadat we heel vrolijk het hotel verlaten is het tijd om te shoppen, we zijn niet voor niets in Antwerpen natuurlijk, als je ergens kunt shoppen is dat wel hier!! En het hotel ligt echt op 5 minuten lopen van de Meir, je steekt de Stadsfeestzaal door en je staat op de Meir! De Stadsfeestzaal is trouwens een echte must visit, zo prachtig, gewoon alleen al om even door heen te lopen!

Na al dat shoppen is het zeer goed vertoeven bij Sebastien, hij bevindt zich bijna naast de parkeergarage Meir. Hij heeft de lekkerste koffie’s en zelfgemaakte lekkernijen, alles vers en home-made. Zoek hem eens op, krijg je zeker geen spijt van!

En hierna shoppen we nog lekker wat verder….

En zelfs ook al is het hondenweer is er toch ook altijd live muziek op straat in Antwerpen!

Even snel wat eten, want de tijd is voorbijgevlogen en we willen ons muziekfeestje niet missen. Met recht snel, want het wordt gewoon fastfood… En aan alle bezorgfietsen te zien onder ons, zijn wij niet de enigen die dit eten vanavond ;-).

De sfeer zit er al goed in in het hotel als we arriveren.

Het is echt een klein intiem optreden, de lobby is aangekleed als huiskamer met kleden, planten en poefjes om op te zitten, heel gezellig allemaal. Er staat chips op tafel, het eerste drankje is van het huis en er komen pizzapunten langs, home away from home! Dan is het tijd voor Catbug. Zij schrijft haar liedjes zelf en begeleidt zichzelf op gitaar, redelijk ingetogen de liedjes.

Dan is het de beurt aan Ludoviq en the Whocares en dan gaat echt het dak eraf. Wat een geweldig feest, dankbaar dat wij hierbij mogen zijn en zo jammer dat het zo snel afgelopen is! De dj laat het feestje nog iets langer duren, maar Ludoviq en the Whocares hadden hier wel de hele avond mogen staan!!

Tijd voor bed, al swingend gaan we naar boven. Leuke poppyvloerbedekking en wel heel goed om te weten dat onze kamer niet bang is in het donker, dus we kunnen met een gerust hart het licht uitdoen ;-).

Na echt een heerlijke nachtrust is het tijd voor het ontbijt. Hier ook alweer een feestje, namelijk vergeperst sinasappelsap en vers gebakken wafels!

Na het uitchecken gaan we nog niet naar huis, want je kunt geen bezoek brengen aan Antwerpen zonder langs de Zoo te gaan.

Geweldig mooie dierentuin, zeker een bezoek waard. Ik zal hieronder wat foto’s plaatsen voor een sfeerimpressie.

Helaas was het alweer tijd om naar huis te gaan met onze tas vol Ibis bier en Lay’s salt and pepper Superchips. We hebben heerlijke dagen gehad in Antwerpen en komen zeker nog eens terug!

Mocht je een bezoekje Antwerpen overwegen, schroom dan niet om bij Ibis Antwerpen centrum te boeken, 10 minuutjes lopen vanaf het Centraal station en vijf minuutjes naar het centrum en ontzettend vriendelijke ontvangst. Kleine kamers, maar schoon en een heerlijke douche en bed, dus meer heb je ook echt niet nodig!

En ga zeker een van de Music Gigs bezoeken, de volgende in Nederland is aankomende vrijdag 10 mei (is Edwin jarig!) in Den Haag en 23 mei in Rotterdam. Moet je echt doen, is heel gezellig!! Toegang is gratis en als je je registreert online krijg je het eerste drankje gratis!

Please follow and like us:

2 Reacties

  1. Beste Diane,

    Super bedankt voor jullie aanwezigheid bij de ibis MUSIC gig in Antwerpen. Heel fijn dat jullie zo genoten hebben van de muziek, van het hotel en uiteraard de top locatie! Bedankt voor de leuke blog – hier worden wij heel blij van!

    Groetjes en wellicht tot ziens bij ibis!
    Shanna Holthaus
    Brand Marketing Manager, ibis Benelux

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.