Novotel City Amsterdam en Taste of Amsterdam

Soms denk je een heerlijk weekend tegemoet te gaan en dan zijn de weergoden je zeer goed gezind en heb je gewoon een fantastisch weekend!!

Zo ook dit weekend. Een nachtje in Novotel City Amsterdam en een bezoekje aan Taste of Amsterdam in het nabijgelegen Amstelpark, klinkt heerlijk toch…. En dan het weer van dit weekend erbij, dat is gewoon ongelofelijk, te gek, fantastisch, kan gewoon niet beter!!

Taste of Amsterdam is the place to be om heerlijk te eten en te drinken en te chillen. We begonnen met een proefplankje van Villa Maria Wines. Leuk idee, drie soorten wijnen om te proeven. Goed begin!

Bij een lekker glas wijn hoort ook iets lekkers, dus hebben de gehaktballen van Smokey Goodness gehaald. Pas op, je eet echt je vingers erbij op, zo ontzettend lekker!!

Hierna nog lekker gegeten en gedronken op ons gekregen picknickkleed!

Na een sate van Ron Gastrobar Indonesia, lekker, maar veel pepertjes erop!

Was het nu tijd voor een cocktail, een cocktail van Ketel One. Zeker doen, de Peach-Orange is heerlijk!!!

We zaten lekker in hun bloementuintje, toen wij “de Amerikanen” ontmoetten!! We kwamen gezellig in gesprek en wat bleek, waren toekomstige collega’s van Edwin voor zijn nieuwe project. Small world!! Samen met hen opgetrokken en stiekem een foto van ze gemaakt ;-). Het was supergezellig!

Taste was lekker en heel gezellig aangekleed, echt een aanrader!!

Proost!

Na al die wijntjes is het natuurlijk echt superlekker om je dan terug te trekken op je hotelkamer en niet meer naar huis hoeven te rijden. Novotel Amsterdam City is daar het uitgesproken hotel voor. Vlakbij de Taste, aan de overkant en de bewegwijzering staat voor het hotel, dus dat kan niet missen!

Het hotel staat ook vlakbij de RAI, dus lekker natuurlijk om je hotel in te duiken na een beurs of concert!

Het hotel is een mooi, groot hotel. Beneden bij de receptie een winkeltje waar je souvenirs, cadeautjes en eten en drinken kunt halen. Ze hebben een eigen parkeerterrein, dus je kunt bijna altijd wel je auto kwijt hier. Kamer hadden we op de 9de verdieping, uitzicht op de benedenplaats van het hotel en de kamer was lekker ruim, koffie- en theefaciliteiten, airco, ontzettend grote televisie, een heerlijke regendouche en een queensize bed.

Na een heerlijke nachtrust is het tijd voor het ontbijt.

Het ontbijt is echt teveel om op te noemen. Hardgekookt ei, zachtgekookt ei, scrammbled eggs, Chinese eieren en een omelet die je naar je eigen smaak kunt laten vullen en bakken. Vele soorten beleg en brood, vers geperst sinasappelsap, yoghurt en heel veel soorten granola, cruesli, noten etc. Vers fruit, saladebar echt heel veel. Moesten we gisteren rollend naar het hotel van de alcohol, nu moesten we rollend naar de lift van het ontbijt, echt 5 sterren waard het ontbijt!!

We hebben een te gek weekend gehad dankzij Novotel en natuurlijk de weergoden ;-). Hier een sfeerfoto van ons dankzij een Amerikaans Instaxtoestel! Gewoon doen volgend jaar naar de Taste en boek meteen die overnachting bij Novotel, is er gewoon een keer niemand de Bob, ook weleens lekker!!

Liefs Diane en Edwin

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.