Gewoon gezellig uiteten bij de Eetgalerie

Op onze zoektocht naar een leuk restaurant waar we even lekker konden zitten, kletsen en natuurlijk lekker eten kwamen we langs de Eetgalerie in Lochem.

We mochten zelf een plekje uitzoeken en dat hebben we dan ook meteen gedaan, het beste plekje in het hele restaurant!

We begonnen met een drankje en een broodje vooraf.

Hierna was het tijd voor het driegangen menu a la carte. Het menu kost 28,50 euro en hiervoor kun je elk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van de kaart nemen zonder bijbetaling. Ik begon met de trio du chef.

Meloen met ham, pollo tonato en een heerlijke uiensoep. Edwin had de Dordogne champignons, die zagen er ook al zo lekker uit.

Als hoofdgerecht had ik de kogelbiefstuk en Edwin de varkenshaas.

Bij het vlees zit al een heerlijke peperroomsaus en als bijgerechten zitten er gebakken aardappeltjes, sla en frietjes bij. De frietjes zijn echt heel erg lekker!

Als afsluiter had Edwin een appeltaartpunt, lekker warm en ik een kletskoptaartje. Klinkt lekker? Dat was het zeker ook!!

De Eetgalerie is een gezellig restaurant, vriendelijke bediening. Er ging iets mis met de bon, maar na dit aangegeven te hebben, was dit ook snel weer opgelost. Veel mensen bestellen hier tapas en dan duurt de bediening iets langer, wij gingen erg vroeg en hadden ons eten daardoor ook vlot. Dus mocht je niet veel tijd hebben, vroeg gaan eten loont!

We komen graag nog eens terug om de tapas te proberen. Gewoon gezellig!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.