Jamie Oliver bij Jamies Italian NL

25 september mochten wij Jamie Oliver in levende lijve ontmoeten bij Jamies Italian in Den Haag.

Hij is hier om zijn nieuwe boek VEG te promoten.

Eindelijk worden we opgehaald door de man hemzelf en mogen we meelopen naar boven waar vijf prachtige tafels gedekt staan met een Panzanella Gazpacho voor een ieder erbij.

Voordat we gaan beginnen aan de overheerlijke gerechten uit het VEG boek, proosten we nog even samen. Maandag 22 jaar getrouwd en woensdag lunch met Jamie, wie kan dat zeggen voor zijn huwelijks jubileum ;-).

Het menu is bekend en ik ben heel benieuwd hoe alles zal smaken!

Eerst vertelt Jamie nog hoe hij erop gekomen is om dit boek te maken en vertelt hij ons dat hij een ieder van ons apart zou nemen voor een praatje en foto’s, geweldig!

Hierna is het echt tijd om te gaan eten en het ziet er allemaal zo lekker uit! We beginnen met de exciting crudities, die zijn alleen al exciting om te zien! En ook met de Sardinian Musicbread en deze is om je vingers bij op te eten. Ik zou hem helemaal op kunnen, maar er komt nog meer, dus ik moet me inhouden ;-).

Na deze heerlijke voorgerechten kan ik niet wachten op de hoofdgerechten. Deze zijn ook al zo bijzonder, de aubergine lasagne bijvoorbeeld. Nooit gedacht dat ik lasagne zou eten zonder gehakt of het uberhaupt lekker zou vinden. Nou, ik kan je vertellen de aubergine lasagne is zo lekker, die gaat hier thuis nog zeker gemaakt worden en het gehakt mis ik niet, echt lekker!!

Daarnaast hebben we de angry bean salad, niet zo boos als het klinkt šŸ˜‰ en bloemkoolsalade met kersen, de kersen maken het gerecht echt af.

Na dit alles is het tijd voor het toetje, homemade tiramisu, lekker!!

Hierna is het tijd voor ons onderonsje met Jamie. Kun je hem alles vragen en overal over pratenmet hem, begin ik over vliegvelden in Londen, what was I thinking??? Gelukkig is Edwin nog wel bij de tijd en vraagt hem dingen over zijn ragu en we krijgen hele handige tips van hem mee. Nog even een fotootje en een selfie om mijn collega’s jaloers te maken en onze tijd met Jamie zat er al weer op. Kan wel uren kletsen met hem, wat een leuke en doodgewone man!

Hierna nog een afscheidspraatje en mag Jamie weer door naar het volgende promotie-evenement.

Dank Jamies Italian voor het heerlijke eten en de geweldige bediening en ontvangst. Hier bij Jamies is ieder personeelslid zo ontzettend vriendelijk, niets is ze teveel en ze rennen altijd voor je! Deze keer ook weer, dank daarvoor (grazie mille)!! En Jamie dank dat je de tijd nam voor ons, hope we meet again someday!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.