Zelfgemaakte kerstkaarten bij Kaartje2go

Sinterklaas is weer op weg naar Spanje.

Dus nu tijd voor Kerst! Wel ieder jaar altijd dezelfde vragen die spelen, wat eten we, een kunst- of een echte kerstboom en gaan we nog kaartjes versturen?

Het vraag stuk van de kerstboom is zo opgelost, ik heb al een mooi exemplaar op het oog ;-).

Wat eten we blijft ieder jaar een vraagstuk en komen we uiteindelijk ook wel uit, maar de kaartjes daar was ik sneller uit. Ik ga zelf kerstkaarten maken op de site van Kaartje2go.

Dat is zo leuk om te doen, ben nu al helemaal in kerstsferen. Heerlijk foto’s uitzoeken, je kunt het helemaal zelf verzinnen. Wordt het iets grappigs?

Of toch iets meer feestelijks?

Het maakt niet uit wat je kiest, het is jouw eigen creatie, dat is wat dit zo leuk maakt! Ieder ontwerp is uniek!!

Je kunt dus blijkbaar ook een proefdruk aanvragen bij Kaartje2go, heb ik dus een kaart gemaakt voor mijn dochter en haar vriend op het formaat en papiersoort wat ik wilde en deze kaart viel netjes twee dagen later op de mat.

Het formaat vind ik zelf te klein, dus mijn uiteindelijke kaart zal groter worden, papiersoort vind ik wel erg mooi. Alle papiersoorten zijn bijgevoegd bij de proefdruk, dus kun je het onderlinge verschil zien en voelen. Bij de proefdruk krijg je ook een kleurenoverzicht van de mogelijke kleuren voor de envelop (gratis zit er een rode of witte envelop bij, tegen bijbetaling een gouden of een van de andere kleuren!).

Ik kies voor formaat 10×15 en chic parelmoer met gratis rode enveloppen en superleuke sluitzegel met “merry christmas” erop. Deze kosten 4,95 voor een vel van 24 sluitzegels, dat maakt de kaart net weer wat af vind ik zelf.

Je kunt er dan nog voor kiezen om de kaarten bij jou thuis te laten bezorgen of om Kaartje2go de kaarten voor jou te laten versturen.

Dit is de uiteindelijke kaart geworden en hier de binnenkant:

Er zijn zoveel mogelijkheden nog waarvan je gebruik kunt maken, denk aan een cadeau toevoegen aan je kerstkaart, een gedicht plaatsen op je kaart. Hiervan staan er een aantal ter inspiratie op de Kaartje2go site. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar waar het eigenlijk om draait is dat dit een hele persoonlijke kaart wordt van jou, gemaakt door jou voor jouw familie en/of vrienden.

Het is echt heel makkelijk, ik zou zeggen probeer het eens uit! Hierbij de link: kaartje2go.nl/kerstkaarten. En alvast voor nu van mij voor jou:

Hele fijne kerstdagen, maak er iets gezelligs van en vier het zoals jij wilt op jouw manier!!

liefs Diane

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.