Golden Tulip Keyser Hotel Breda

Jullie hebben nog een aantal blogs van mij te goed, waaronder deze. Ik ga vaker een weekendje weg met Anne en we zijn altijd op zoek naar leuke en gezellige plaatsen. Nu kan ik echt zeggen, hier moet je echt eens naar toe als moeder/dochter want Breda is zo ontzettend gezellig!!

Ons verblijf was bij Golden Tulip Keyser Hotel Breda. Vanaf het station zo’n tien minuutjes lopen.

Bij het melden bij de receptie vertelde de receptioniste ons dat we een upgrade kregen naar een suite. Dat was nog eens een leuke verrassing!! Ze haalde de lift voor ons en hierop mochten we ons begeven naar onze suite, de Marc Chagall suite.

De suite was prachtig, heerlijk ruim met ook nog eens een ontvangst kaartje en lekkers op tafel voor ons.

De badkamer was zo nog mooier, een groot bad met televisie erbij, yes!!! En heerlijke Rituals producten, waarom gingen we ook maar weer een nachtje?

Ons uitzicht reikt ook heel ver. Op onderstaande foto kun je zien hoe ver wij van het centrum verwijderd zijn, het parkeerterrein over en we lopen in het centrum, hoe ideaal is dat?

We hebben alle winkels bezocht en Breda, zeker in deze tijd (november/december) is ontzettend gezellig met alle lichtjes en lampjes.

Na al dat geshop is het goed eten geblazen en dat kun je hier zeker ook wel. Wij besluiten om een La Cubanita een bezoekje te brengen. Binnengekomen zien we dat alles aardig vol zit en alleen de bar is nog leeg. Na beraad besluiten we dat we daar niet willen zitten en verder gaan zoeken. Dan zegt de vriendelijke serveerster ineens, maar ik heb ook nog de zijkant van de bar, ruime plekken voor jullie alleen. We nemen een kijkje en zien een kapstok voor onze jas en heel, heel veel ruimte voor al onze tasjes, dus besluiten daar plaats te nemen en beginnen maar meteen met een cocktail.

Na deze cocktail volgen er nog een paar en ik kan wel zeggen we hebben geen spijt van deze plaatsen! We voelen ons zelfs echte VIPS hier, onze bestelling wordt netjes opgehaald door de bardame, als de serveerster ons briefje niet ziet staan, supergeregeld!

We sluiten af met een kan Sangria, we hebben heerlijk gegeten en gedronken en we gaan hier zeker nog eens komen, wat een superbediening en vooral superplaatsen!!

In het hotel zetten we onze gezellige avond voort en maken we er een meidenavondje van met weer nieuwe maskertjes. Deze keer geen beestenmaskers, maar glitter en lovertjes, het blijft leuk al die maskertjes, levert in ieder geval telkens weer genante foto’s op ;-).

Helaas zat ons logeerpartij er al weer op, maar we mogen de koffers in het hotel laten en gaan nog gezellig een dagje Breda onveilig maken. We gaan eerst op zoek naar ontbijt en dat vinden we bij Barista Cafe.

Hierna kom ik nog een oude bekende tegen (kun je nagaan hoe lang ik achterloop met deze blog!) Sinterklaas en zwarte Piet, daar moet ik natuurlijk wel mee op de foto!

Dan is het nu toch weer echt tijd geworden om de thuisreis te gaan aanvaarden. Breda hopelijk tot gauw!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.