Hotel Huis van Bewaring Almelo

Edwin en ik mochten samen overnachten in een voormalig gevangenis. Spannend of we er weer uit zouden komen ja of nee. In Almelo of all places nog wel, daar waar altijd wel wat te doen is volgens Herman Finkers.

Ons verblijf was dus in het Huis van Bewaring in een Cipier Suite. Ontvangst aan de receptie heel aangenaam en hierna werden we overgebracht naar onze Suite in een ander gebouw.

De suite was boven en was echt geweldig!! Een zitkamer, een badkamer met zitbad voor twee personen en een megabed in de slaapkamer. Het was echt te gek!!

We hebben heerlijk genoten van onze kamer, maar de inwendige mens diende zich ook aan, dus op zoek naar een plek om te eten. Onze receptionist raadde the Shamrock aan, een Ierse Pub & restaurant. Hier heb ik de Shepherd’s Pie genomen om in stijl te blijven ;-).

Toe een appelcrumble, bleek een megapunt appelkruimeltaart te zijn, maar wel heel lekker!!

Na het eten mochten we meelopen naar de Whiskey zolder. Wauw zoveel whiskey’s heb ik nog nooit bij elkaar gezien!!

We kregen een leuke rondleiding van de jongeman en Ed heeft een lekkere whiskey uitgezocht om de avond mee af te sluiten. Wat een geweldige ervaring dit, heel leuk om dit eens te zien!!

Na een zeer goede nachtrust, wat een heerlijk bed en heerlijke kamer inclusief dakterras, was het tijd voor het ontbijt.

Na het ontbijt helaas alweer tijd om uit te checken, maar eerst nog even een paar sfeerbeelden geschoten natuurlijk!!

Bij het weggaan viel mijn oog ineens op een heel vaag figuur, was er gewoon nog een oorspronkelijke bewoner achtergebleven ;-).

Wat een heerlijk hotel, ontzettend vriendelijk personeel en een geweldige kamer!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.