Bungalowparck Tulp & Zee

Valentijnsdag heeft iets magisch voor mij, altijd al zo geweest. Ik ben echt zo’n romanticus die gelooft in de prins op het witte paard. Mijn prins had een witte auto, bijna goed ;-). Daarom wist ik ook zeker dat ik op Valentijnsdag wilde verloven. Met opruimen vond ik ons zelfgemaakte kaartje nog.

Dankzij dit kaartje en het feit dat het exact 25 jaar geleden was dat wij zijn verloofd mochten wij verblijven in Tulp & Zee in Noordwijk. Ik als, oud Katwijkse, moet eerlijk zeggen dat het meer voelt als Noordwijkerhout, maar het heet echt Noordwijk!! Terug naar de kust dus voor mij!

Het bungalowpark was snel gevonden en de ontvangst bij de receptie kon niet vriendelijker. Wat een geweldige ontvangst en toen had ik nog niet eens het huisje gezien van binnen!!

Wij kregen dus huisje 25 vanwege ons jubileum. De huisjes zien er van buiten al geweldig uit, maar van binnen nog beter en huisje 25 zag er het beste uit voor Valentijnsdag!!

Ons oog viel gelijk op de trap en toen ben ik maar rozenblaadjes gaan volgen!

De rozenblaadjes leidde mij naar de slaapkamer.

En niet alleen de slaapkamer, de badkamer was ook in Valentijnssferen!

Beneden op de tafel lagen nog meer blaadjes met een heel lief briefje erbij.

Ena als klap op de vuurpijl nog allemaal lieve cadeautjes zoals bloemen, geurkaarsje en chocolaatjes op de andere tafel, wat een verwennerij!

Hier hebben wij ’s avonds nog wel even op gedronken natuurlijk samen!

We hebben een heerlijk weekend gehad, slenteren over de boulevard in Noordwijk, een dagje Haarlem (op 30 minuutjes rijden) en heerlijk pannenkoeken gegeten aan de boulevard.

Ze hebben ook een broodjesservice, hier hebben wij ook gebruik van gemaakt, maar natuurlijk weer geen foto van gemaakt. Je bestelt de broodjes, levert de lijst in bij de receptie voor de volgende dag en de volgende ochtend hangen de broodjes klaar in de kast bij de receptie.

Het huisje is echt van alle gemakken voorzien, je zou hier makkelijk maanden kunnen doorbrengen, alles is er zelfs een wasmachine en droger. Je kunt fietsen huren. Je loopt vanaf het park zo het bos in richting de duinen, het strand is iets verder lopen.

Het was een Valentijnsweekend om nooit te vergeten, heerlijk om zo ons jubileum te kunnen vieren. Bedankt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.