Corendon City Hotel

Ik mocht weer met Anne een weekendje naar Amsterdam, deze keer het Corendon City Hotel. Ik ging kijken op de kaart voor de ligging en zag toen dat het erg uit het centrum ligt…. Maar wat blijkt het hotel ligt meteen naast de Metro. Twee haltes met de metro en je staat op Station Zuid, vanuit hier kun je met de metro, bus, tram of trein alle kanten op. Het snelste gaat met de Metro, vier haltes en je staat in hartje centrum Amsterdam!

We waren erg vroeg naar het hotel gegaan zodat we de hele dag zouden hebben, de koffers mochten we achterlaten bij de receptie en vanaf 15.00 uur mochten we onze kamer in.

De hele verdere dag winkel in en winkel uit, de tasjes waren niet meer aan te slepen. Tijd om te eten en even te zitten, dat doen we bij la Place met een heerlijke verse pizza!

Hierna is het tijd om onze winst en onze hotelkamer eens van dichtbij te gaan bekijken.

Op het bed staat een Corendon koffertje met daarin allerlei lekkere en leuke goodies, in de koffer zit een toilettas met badkamerproducten, zo leuk gedaan!

Anne is helemaal los gegaan in Amsterdam, dus hierbij een aantal van haar gekochte modesetjes.

Deze keer hadden we geen zin in een meidenavondje met maskertjes etc., maar gaan we lekker cocktails drinken in de hotelbar. De cocktails zijn lekker hier en werden verzorgd door Jerry, de barman. We begonnen met de Cotton Candy, waarbij je een glas vol suikerspin krijgt en er dan de alcohol op gegoten wordt en daarmee verdwijnt de suikerspin als sneeuw voor de zon.

We sloten af met een Virgin Pina Colada, zo lekker ook!!!

Nu heerlijk slapen!! Na een heerlijke nachtrust is het tijd voor het ontbijt en wat voor ontbijt!! Vers geperst sinasappelsap, heerlijke viennoiserie (echt heel veel keuze!!), veel verschillende soorten kazen, saladebar, echt heel veel. Heerlijk in een woord!

We hebben de koffers achtergelaten bij de receptie en zijn naar het Gelderlandplein gegaan, een mooi overdekt winkelcentrum bij Zuid (speciaal voor het slechte weer van de afgelopen weken), bereikbaar met de bus die bijna voor het hotel stopt.

En dat was ons weekendje Amsterdam weer. Tot de volgende!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.