Kerstfair Dickensstijl in Dokkum

Het Coronavirus heeft ook mijn blog te pakken. Nu ik nergens meer kom en heen ga, valt er weinig te bloggen. Aan de andere kant liggen er nog een paar blogs op de plank, die zeker het delen waard zijn, maar waar ik telkens wachtte op het goede moment. Zoals deze…. bloggen over een kerstfair in januari leek me niet zo’n goed idee, dus wachtte ik tot oktober en in oktober was ik mijn blog weer vergeten, om er eind december achter te komen dat ik deze blog nog moest plaatsen. Daarom maar nu, eind april, iets te vroeg, maar wie weet wordt dit wel het eerste evenement waar we allemaal weer naartoe mogen!

We sliepen in de Posthoorn, we hadden een mooie kamer met terras in een pand niet ver van het hotel. Mocht je nu liever in een B&B slapen of iets bijzonders willen, dan kun je terecht bij Booking Dokkum. Jojanneke en haar team helpen je hier graag verder en denken graag met je mee.

Voordat de Kerstfair begon wilden we graag iets weten. Tip: reserveer iets vantevoren!! Wij hebben dat niet gedaan en konden echt nergens meer terecht, totdat de baas van KB Food & Drinks ons toevallig zag lopen en ons toen een plaats aanbood in zijn binnentuin. Met dekentjes en vuurkorven buiten gegeten, had ook wel iets romantisch!! Heerlijk gegeten ook, aanrader!

Op de Kerstfair waan je je echt in Dickens tijden, geweldig om iedereen te zien. Hieronder een kleine impressie, dit is echt lang niet alles, maar zo heb je een beetje een idee van wat je kunt tegenkomen en verwachten.

Joris’ Kerstboom was ook van de partij en was erg druk bezocht (Joris zelf sliep bij ons in het hotel).

Behalve dat de fair er was, is Dokkum zelf een heel lieflijk plaatsje. Zonder lichtjes al prachtig, met lichtjes nog veel mooier. Zeker een aanrader om eens naar toe te gaan.

Na het ontbijt, weer even Dokkum in om plaatjes bij daglicht te schieten.

Voor de lunch kan ik je ook nog iets aanraden, Artisante. Zo ontzettend leuk, wij zaten boven, net of je in je eigen huiskamer zit en heerlijk gegeten ook. Als we nog eens in Dokkum zijn, gaan we zeker hier nog eens langs!

Ik hoop dat alles gauw weer normaal wordt en we weer pareltjes zoals Dokkum kunnen gaan ontdekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.