Campanile Den Bosch

Op deze memorabele dag, 1 juni 2020, de dag dat alle terrassen en restaurants weer open mogen, kom ik ook eindelijk weer eens met een blog!! Ja als je nergens heen mag, kun je bar weinig schrijven…..

Wij zijn weer op pad geweest na een hele, hele lange tijd. Edwin en ik gingen samen naar hotel Campanile in Den Bosch.

Ontvangst was supervriendelijk, we kregen veel tips mee om te doen in de omgeving. Het was ook geen probleem dat we vroeger waren, dus konden we meteen de kamer gaan verkennen. Kamer was schoon en prima verder, een bed, een bureau, een kast en een badkamer met bad. wat wil een mens nog meer?

Koffers neerzetten en even lekker de stad in… Nou ja lekker…. Den Bosch heeft alles goed aangegeven met gele lijnen en pijlen voor de looprichting, het is alleen erg jammer dat niemand zich aan de pijlen houdt. Zeker met Edwin met zijn astma, die veel te bang was dat iemand hem aan zou steken. Dus tijd voor plan B. Ik heb natuurlijk nog wel even snel de winkels bezocht die ik wilde zien, dat snap je wel natuurlijk ;-).

Plan B voert ons terug naar het hotel, maar niet voordat we eerst een supermarkt hebben bezocht om daar lekker koud drinken en lekkere tapas en brie en stokbrood te halen. Aan de overkant van het hotel zit namelijk het Burgemeester van Zwietenpark en ik had uit voorzorg onze picknickmand alvast ingepakt, dus wij gaan gewoon lekker picknicken!

We hebben een mooi plekje in het zonnetje uitgezocht en hebben ons geïnstalleerd op onze kleedjes en zo kunnen we toch nog proosten op een heerlijk weekend!

We hebben allerlei lekkers, we genieten heerlijk van de rust (er is hier echt niemand, waar wij zitten!) en genieten van het zonnetje en lekkere muziek. Dat doen we echt veel te weinig!!

Dan is het tijd om naar onze hotelkamer te gaan, want roomservice staat alweer bijna op de stoep!! We hebben een heerlijke biefstuk en een schnitzel besteld, die gebracht zullen worden op onze kamer.

Het smaakte heerlijk!!

Na het in het zonnetje zitten en eten is het altijd lekker even badderen en ontspannen, genieten!!

Het plan was om nog avondfotografie te gaan doen, helaas hadden we hier geen zin meer in en hebben we de avond doorgebracht voor de televisie. Na een heerlijke nachtrust was het tijd om ons ontbijt op te halen bij de receptie. Zo had Edwin toch nog ontbijt op bed ;-).

Het ontbijtje in Coronatijd. In mijn hart hoop ik toch dat we gauw van alles af kunnen zijn, want er gaat toch niets boven een ontbijtbuffet?? Dat is echt het leukste van een hotelovernachting.

Campanile is echt een hotel bedoeld voor zakenmensen of doorreis, maar de kamers zijn superschoon, het personeel is supervriendelijk en niets is teveel. Ze liggen 5 km van het centrum van Den Bosch, geen probleem als je een auto of fiets tot je beschikking hebt (fietsen kun je trouwens ook huren bij het hotel), lopen zou ik niet echt aanraden.

Dit was ons allereerste uitje weer sinds de intelligente lockdown, toch blijf ik hopen op het oude normaal, ik kan nog steeds niet wennen aan het nieuwe normaal….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.