De vrolijke twee in Amersfoort

Samen met Anne ben ik vorig weekend naar Amersfoort geweest. We verbleven in het NH hotel, prachthotel en superligging, vijf minuten vanaf het station en vijf minuten vanaf het centrum, ideaal!

Speciaal voor mij is er een route aangegeven naar het centrum zodat ik niet fout hoef te lopen, gelukkig, want je moet eens weten hoe vaak ik de verkeerde kant oploop!

Het centrum van Amersfoort heeft veel leuke winkels, leuke straatjes en het winkelcentrum St. Jorisplein, maar is ook een heel mooi centrum, echt leuk om er eens een weekendje naar toe te gaan.

’s Avonds gaan we eten bij Tres Tapas, Anne is dol op tapas en ik kan nu zeggen, breng eens een bezoekje aan Tres Tapas, je krijgt er geen spijt van en o ja, kleine tip bestel een kan witte sangria, heerlijk!!!!

We hebben heerlijk gegeten en moesten rollend naar de hotelkamer, gelukkig ligt deze op vijf minuten afstand, dus dat is nog wel rollend af te leggen.

Ontbijt was wat vroeg, aangezien we een afspraak hadden staan voor een makeover bij Haibu Experience Center in winkelcentrum St. Jorisplein. Covid regels zijn er wel in het NH. Handen desinfecteren bij binnenkomst en bij ontbijt is er een looprichting en wordt er gewerkt in timeshifts en het meeste is voorverpakt. Broodjes zitten in een zak, kun je niet zelf pakken, fruit zit al in een glaasje en sapjes zijn ook al kant en klaar.

Na het ontbijt is het tijd voor de make-over spannend!!

Je komt binnen in de kapperswinkel, je kunt hier alles kopen wat je ook bij de kapper kunt kopen. Je kunt hier ook je eigen haarkleurtje laten maken en mocht je dat willen dan wordt dat er ook voor je ingezet. Boven is ingericht als kapperszaak voor trainingen etc.

Mijn kleurtje mag er even iontrekken en in de tussentijd wordt goed voor ons gezorgd met komkommertjes.

Na mijn metamorfose mag Anne ook even plaatsnemen, dat moet natuurlijk wel even vastgelegd worden ;-).

Na de heerlijke verwenochtend nog even een foto van het eindresultaat.

Hierna zijn we iets gaan doen, wat ik iedereen kan aanraden, echt te gek, superleuk om samen met je dochter doen, Crazy Selfie, wat een lol hebben we gehad, dit moet je echt eens doen!! Je betaalt voor een uur en dan wordt je onder begeleiding langs allerlei verschillende sets geleid waar je een selfie kunt maken. Hieronder een aantal voorbeelden:

En mijn favorieten:

We hebben een heerlijk weekend gehad en komen zeker nog eens terug. Heerlijk gegeten en veel gelachen, dat is op ons lijf geschreven. Mondkapjes op in de trein en weer terug nar huis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.