Picknick Brasserie Berlage

In deze coronatijden moet je af en toe creatief zijn. Picknicken is zo’n creatieve oplossing ;-). Je zoekt een rustig plekje en je geniet met z’n tweetjes zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken. Wij hebben nu een echte parel ontdekt, Brasserie Berlage in Den Haag!

Zij verhuren goed gevulde picknickmanden en in de tuin bij het restaurant kun je genoeg rustige plekjes vinden!! In het restaurant zijn er trouwens ook goede coronamaatregelen genomen, schermen tussen alle tafels, looprichtingen etc.

Wij hebben vandaag van zo’n mand genoten en ik kan je zeggen, hij is zeer goed gevuld!! Alles is geregeld, de mand, het kleed, bestek en glazen, alleen de mand en het kleed moeten weer terug.

Een goede picknick kan natuurlijk niet zonder bubbels, er moet natuurlijk wel iets te toasten zijn natuurlijk ;-).

We hebben genoten van heerlijke sandwiches, lekkere broodjes, overheerlijke quiche, lekker fruit en gezonde groente, bubbels, smoothies, water en een sapje en een lekkere donut als toetje. Het is echt een feestje om te doen!

Wij zaten in de tuin bij het restaurant, heerlijk rustig en genoeg plek voor iedereen.

Het enige gezelschap dat we hadden was een jongetje met een eendje en een meeuw, die gelukkig op afstand bleef ;-). Een echte aanrader dus Brasserie Berlage!!!

Nog een kleine tip, je kunt je auto hier heel goedkoop neerzetten, de tram pakken naar het centrum, lekker shoppen en dan na het shoppen hier genieten van een picknick in de tuin of een lekker genieten van glaasje wijn met charcuterie of gewoon lekker dineren hier, dat is toch een heerlijke afsluiting van je dag of niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.