De Scherpenhof Terwolde

Op Facebook werden modellen gezocht voor een vakantiepark van Succes Holidayparcs. Ik heb gereageerd en wat denk je, ze wilden ons graag hebben als de hond mee kwam…. Dus ons fotomodel in de auto gehesen en gaan naar de Scherpenhof in Terwolde. Terwolde hoor ik je denken waar ligt dat?? Ja dat was het eerste wat ik dacht, Terwolde ligt in Gelderland in de stedendriehoek Zwolle, Deventer, Apeldoorn en aan de IJssel. De IJssel is tevens de provinciegrens, als je die oversteekt bevind je je ineens in Overijssel, hoe leuk is dat.

Na een hartelijke ontvangst op de receptie, mochten we ons chalet op gaan zoeken. Het park is goed onderhouden met veel bloemen overal.

Dit was gelukkig niet ons chalet šŸ˜‰

We kregen een mooi vier persoons chalet met twee slaapkamers, een badkamer en leuke wandbekleding die het chalet zeer opfleurde.

Maar de grootste verrassing en het geen ons verblijf heerlijk maakte was toch zeker de airconditioning, die hadden we ook echt wel nodig dit weekend!

’s Avonds heerlijk de bbq aan, dat vond Dika ook wel heel interessant, die deed graag mee.

Het was zo heerlijk genieten daar dat we ’s avonds nog lekker lang hebben zitten borrelen en op een gegeven moment zelfs samen met een ander modellengezin met twee dochters Mirthe en Iris. Heel gezellig!! We hebben zelfs nog een steenmarter en een egeltje voorbij zien komen, ook zo leuk!! Daarna was het toch echt tijd voor bed, want de foto’s moesten de volgende dag gemaakt worden en met dikke wallen op de foto is niet zo heel fraai natuurlijk!

De volgende ochtend weer heerlijk buiten gegeten met ontbijt.

Hierna was het toch echt tijd om aan de slag te gaan. Wij mochten voor het eerst in actie komen bij de Safaritenten, kon het niet laten om hier zelf ook een paar plaatjes te schieten.

Dika had het hier erg naar haar zin, wat dat betreft zit je bij dit park wel goed. De hond is bijna overal welkom en heel veel groene veldjes overal.

Hierna was het de beurt om te biljarten, even geen hond alleen de mensen ;-). Je kunt hier biljarten, bowlen en ze hebben een paar speelautomaten. Er is ook een klein winkeltje waar je de hoognodige boodschappen kunt halen en ’s ochtends verse broodjes. Er is een restaurant, een snackbar en een saloon dus voor ieder wat wils.

Er is hier ook een grote indoor speeltuin, superleuk voor de kinderen. Voor de iets kleinere kinderen een ballenbak en voor de grotere een echt speeldoolhof en een rodelbaan. Echt leuk en heel handig voor een regenachtige dag.

Ze hebben ook een hele grote buiten speeltuin en een buitenzwembad en voor het iets mindere weer een binnenzwembad. Maakt dus niet uit wat voor weer het is, de kinderen vermaken zich hier altijd!

En dit is niet alles, het mooiste komt nog. Ze hebben een prachtig meer om te zwemmen, een strandje om te relaxen en een heus viseiland en dat allemaal met zicht op de IJssel! Het is hier echt prachtig!

Na de fotosessie mocht Dika even een rondje lopen om het meer en ook even lekker zwemmen en dat vond ze maar wat lekker!!

Na de wandeling hadden we nog een grote verrassing want Anne was speciaal met de trein gekomen om bij het vaderdagontbijt te zijn, aangezien het de volgende dag vaderdag was. Wij haar opgepikt in Twello, treinstation op 10 minuutjes rijden en zodoende lag de volgende ochtend tijdens het ontbijt, de tafel vol met vaderdagkadootjes!

Na het ontbijt hebben we langzaam de tassen ingepakt en was het weer tijd om naar huis te gaan. Mocht je nog een leuke camping zoeken voor kinderen dan kan ik deze zeker aanraden! En een tip van mij, mocht je zelf geen kampeerartikelen hebben, huur dan een chalet met airco, heerlijk tijdens de warme/hete dagen van tegenwoordig!

Nog een plaatje van de natuur op het park en het meer is ook geweldig, ik vind niet echt dat dat er goed uitkomt op mijn foto’s, maar dat is echt super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.