Golden Tulip Westduin

Op de dag na Valentijnsdag mogen wij ons melden bij Golden Tulip Westduin. Al bij het parkeren van de auto zien we dat de strandopgang pal naast het parkeerterrein ligt, perfect!! We melden ons bij de receptie en hier worden we hartelijk ontvangen. Alles in het hotel ademt strand en kust, ik vind het nu al leuk hier!

Ik ga al helemaal happy naar onze kamer en bij wat ik daar binnen aantref maakt mijn hart nog een sprongetje!!! Ons hele bed in valentijnssferen, een fles bubbels en een welkomstkaartje, onze dag kan echt niet meer stuk!

We genieten even van deze verwelkoming en gaan dan even kijken hoe ver het strand echt is. Het is best een stevige wandeling naar boven, maar dan sta je ook echt meteen op het strand, ik wil hier niet meer weg!!

Ed heeft zijn camera mee en ik de fles champagne, want het is tenslotte een verlate Valentijnsdag!! We schieten de prachtigste plaatjes en we genieten van het uitzicht, de bubbels en van elkaar, deze Valentijnsdag kan echt niet meer stuk!!

Wat is het ook mooi hier!! Het hotel van bovenaf in het donker gezien:

Na zo’n strandwandeling en zonsondergang ben je best in- en inkoud, dus een heerlijk bad doet wonderen!

Hierna is ons feestje nog niet ten einde want wij mogen ons melden bij bij Jules, het restaurant. En daar word ik alweer zo blij van de prachtige romantische tafel die daar op ons wacht:

We krijgen het Share te Love menu, nou genoeg love aan tafel deze dag kan ik je vertellen ;-).

We beginnen met een plank met voorgerechtjes die we moeten delen. Zalm met piccalilly, echt zalig, carpaccio, tomatensoep en kaaskroketjes en die zijn zo lekker krokant!!

Ons hoofdgerecht is the perfect match, een kabeljauwloempia, erg lekker en een biefstuk met taboulleh, heerlijke krieltjes en patatjes. Ik miste hier een beetje een groente of een groene salade voor de frisheid.

Toen kwam het nagerecht, alweer een plank vol met lekkernijen. Dit was allemaal zo ontzettend lekker, stoofperenijs om je vingers bij op te eten, cheesecake zalig, pannacotta, stroopwafelijs lekker en tarte tatin, die was zooooo lekker, echt verschrikkelijk!!

We konden na afloop zo ons bedje inrollen, wat een verwennerij allemaal! Heerlijk geslapen en toen mochten we ook nog eens aanschuiven aan het ontbijt!

Er is hier van alles!! Van champagne tot cappuccino en van kaiserbroodjes tot croissants en van bolus tot vers brood van de lokale bakker! Van warme wafels tot roerei en van ham tot heerlijke oude brokkelkaas van de lokale kaasboer.

Na het ontbijt wordt het toch langzaamaan tijd om toch afscheid te gaan nemen. Het hotel heeft een perfecte ligging en het strand is hier prachtig, maar na het uitchecken gaan we toch nog even ons geluk beproeven in Middelburg, zo’n kleine 20 minuutjes verderop.

Middelburg is een prachtige, oude stad en supergezellig ook! Hier een paar sfeerbeelden van Middelburg:

Ik ben superblij dat we een verlate Valentijnsdag mochten vieren bij Golden Tulip Westduin, dit is ook de allereerste keer dat ik in een hotel in Zeeland heb geslapen! Ik hoop dat we gauw nog eens terug mogen komen naar deze prachtprovincie!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.